Appartement U modré hvězdy - Horní Rokytnice nad Jizerou – Krkonoše / Reuzengebergte

Czech
Germany
   
 

SKIGEBIED Rokytnice nad Jizerou en Paseky nad Jizerou vormen qua oppervlakte het grootste skigebied van het westelijke Reuzengebergte. Hier wordt voornamelijk alpine skiën en langlaufen beoefend. Een groot voordeel van deze omgeving is dat er pistes zijn met verschillende moeilijkheidsgraden – er zijn pistes voor kleine kinderen en voor ouders met kinderen of minder geoefende skiërs, maar er zijn ook pistes voor geoefende skiërs.

Rokytnice nad Jizerou biedt in totaal 28 skiliften met pistes van uiteenlopende moeilijkheidsgraden en een kabelbaan naar Lysá hora, die door zijn lengte van 2198 m in het Reuzengebergte uniek is.

Alle pistes worden elke dag ondergehouden; op vele plaatsen worden de pistes van kunstsneeuw voorzien en op sommige plaatsen rijdt voor skiërs een skibus gratis
 
Polnish
 
Polish
 


HOME

Appartement U modré hvězdy N 414

Appartement U modré hvězdy N 113

Algemene voorwaarden

Reservering


Rokytnice nad Jizerou


Skiën in Rokynice

Toerisme en cyclotoerisme

Sportmogelijkheden in Rokytnice

   

Skigebied Horní Domky – in de wintermaanden is hier vooral de vierzitskabelbaan naar de top van van Lysá hora tot een hoogte van 1312m met een lengte van2198m en een transportcapaciteit van 1800 personen per uur van belang. Voorts zijn er 6 skiliften van verschillende lengten en moeilijkheidsgraden met een totale capaciteit van 5890 personen per uur. (Přibližovací vlek, Kaprun I en II, Křížek, Zalomený en Montaz). Deze permanent onderhouden pistes omvatten de meest veeleisende zwarte pistes, via de FIS-rode, de toeristische blauwe en slalomhellingen tot pistes voor beginners.
Een nouveauté dit jaar is het vervoer van snowboarders door de kabelbaan.

 
 

Skigebied Studenov – Centrum Studenov , gelegen op een hoogte van 565 – 933 meter, bekend door zijn goed onderhouden skipistes, is geschikt voor beginners en gemiddeld ervaren skiërs. Zijn ligging is vooral ideaal voor skiënde gezinnen met kinderen. De brede skipistes hier zijn tegenwoordig ook een gewilde plaats voor snowboarders.
In dit centrum staan 11 skiliften ter beschikking, en een skischool, skiverhuur en ski- en snowboardberging, skiservice, parkeerplaats, buffet, restaurant en telefoon.

 
 

Telefon: +420 602 204 123
Fax: +420 224 922 452
rokytnice@jomys.com
 
 
        Skigebied Pařez – Skigebied Pařez biedt goedkope en goede skimogelijkheden voor zowel gezinnen met kinderen, alsook oefen- en skicursussen voor scholen, maar ook voor geoefende skiërs, die graag voor hun plezier recreatief willen skiën. In dit gebied zijn twee skiliften Tatrapoma P a PFP met een lengte van 370 en 320 met een hoogteverschil van 60, resp. 50 m en een mooie, goed onderhouden bijna 80 meter brede piste.  

Accomodation in ROKYTNICE

Luxury new apartament with
beautiful view of ski slope!


Welcome to apartament
U Modré hvezdy_!

  Skigebied Sachrovka – Skigebied SACHROVKA is geschikt voor gezinnen met kinderen en anderen. Het ligt 150 m vanaf Horní náměstí (bovenplein) in Rokytnice nad Jizerou. Bij de lift bevindt zich een stalletje met drankjes, op 100 meter afstand is een restaurant. Parkeren is gratis. Kortingen in het voor- en naseizoen.
 
  Skigebied Sachrovka – Skigebied SACHROVKA is geschikt voor gezinnen met kinderen en anderen. Het ligt 150 m vanaf Horní náměstí (bovenplein) in Rokytnice nad Jizerou. Bij de lift bevindt zich een stalletje met drankjes, op 100 meter afstand is een restaurant.
Parkeren is gratis. Kortingen in het voor- en naseizoen.
.
 
 
         
 
Our driver can wait for you at
the airport or train station and
take you directly to your hotel
or apartament
transfer@jomys.com.
   

Langlaufloipen

HET SKIGEBIED biedt u eveneens goed onderhouden langlaufloipen en rondwegen. Het maakt deel uit van het skipadennet „Krkonoše – lyžařský běžecký ráj“ (Reuzengebergte – langlauferparadijs) dat alle bergcentra met elkaar verbindt door meer dan 500 km goed onderhouden routes.
De rondwegen zijn weinig eisend en kunnen ook gebruikt worden door minder ervaren langlaufers. Voor de meer geoefenden zijn bijvoorbeeld de routes geschikt van Studenov naar Dvoračky, of kunt u gebruik maken van de kabelbaan naar Lysá hora. Niet ver daarvandaan is de bewegwijzerde „Krkonošská lyžařská cesta“, (Skiroute Reuzengebergte) die het gehele Reuzengebergte doorkruist. Deze leidt verder naar het langlaufermonument Hanče en Vrbaty en naar Horní Mísečky.
U ten volle genieten van het langlaufen en van aantrekkelijke vergezichten op het bergpanorama en op het landschap in de directe omgeving van dit SKIGEBIED. Tot ziens op het witte spoor.

 

Mercedes E, Mercedes S 430 L

Chrysler Voyager LUX 6+1.

Stuur uw reservering of uw vragen per Email naar: rokytnice@jomys.com