Appartement U modré hvězdy - Horní Rokytnice nad Jizerou – Krkonoše / Reuzengebergte

englisch
 
tschechish
Algemene voorwaarden voor reservering en verhuur van het appartement
polnish
deutsch
 

Reservering: de huur van het appartement kunt u reserveren via e-mail of fax naar nummer 00420 602 204 123. Telefonisch verstrekken wij alleen informatie. Uw reservering bevestigen wij per omgaande schriftelijk; na overmaking van uw aanbetaling of op basis van garantiestelling van uw creditcard sturen wij u een Voucher. De reservering is slechts bindend na ontvangst van uw schriftelijke reservering en na overmaking van uw aanbetaling of op basis van garantiestelling van uw creditcard.

De huurperiode is steeds een week, van zaterdag tot zaterdag. Bij vertrek dient u uw appartement uiterlijk om 11.00 uur te verlaten. Bij aankomst kunt u uw appartement betrekken tussen 15.00 en 19.00 uur. Indien u later komt, verzoeken wij u om ons dit vooraf te laten weten.

 
 

HOME

Appartement U modré hvězdy 414

Appartement U modré hvězdy 113

Algemene voorwaarden

Reservering


Rokytnice nad Jizerou


Skiën in Rokynice

Toerisme en cyclotoerisme

Sportmogelijkheden in Rokytnice


 
 

Betalingsvoorwaarden: u kunt betalen met een bankoverschrijving, via een storting bij een bank/postkantoor, eventueel ook contant. In dit geval vragen wij de gegevens van uw creditcard – voor het geval dat de boeking wordt geannuleerd en annuleringskosten betaald moeten worden. Wij accepteren de gebruikelijke creditcards: - VISA, EUROCARD/MASTERCARD en AMERICAN EXPRESS.

Prijzen: de prijzen zijn vastgesteld in de prijstabel. De prijs omvat het gebruik van het gehele appartement, inclusief het gebruik van electriciteit, verwarming, warm en koud stromend water, beddengoed, handdoeken en toiletbenodigdheden (zeep en toiletpapier).

In d e prijs is niet inbegrepen
: de reis naar het appartement, verzekeringen voor de duur van het verblijf, uitstapjes en maaltijden.

 


Krkonoše, Rokytnice nad Jizerou
Reuzengebergte

 


Een parkeerplaats voor uw auto in hetzelfde gebouw kunt u reserveren tegen extra betaling.

Bij aankomst wordt u een borg van 3000,- Kč – of € 100,-- in rekening gebracht; deze wordt aan u geretourneerd bij het opleveren van het appartement in ongeschonden staat. Het is mogelijk om dit met een creditcard te betalen.

 
 

Annuleringen:
indien u het verblijf annuleert voor 45 dagen voor aanvang - betaalt u geen toeslag
bij annulering van 44 - 15 dagen voor aanvang – annuleringskosten 20 procent van het totaalbedrag
bij annulering van 14 - 7 dagen voor aanvang – annuleringskosten 50 procent van het totaalbedrag
bij annulering van 7 – 0 dagen voor aanvang – annuleringskosten 100 procent van het totaalbedrag

Annulering van het verblijf is alleen schriftelijk mogelijk – of via e-mail of fax - 00420 224 92 24 52. Bepalend is de datum van bezorging. Een annulering wordt per omgaande schriftelijk bevestigd.

 

Telefon: +420 602 204 123
Fax: +420 224 922 452
rokytnice@jomys.com
  Reclamaties:
ingeval van reclamaties of bij elke schade ontstaan tijdens de huur van het appartement is de huurder verplicht zijn opmerkingen onverwijld schriftelijk, per fax of per e-mail aan de verhuurder mede te delen. Mocht de huurder zijn opmerkingen niet onmiddellijk hebben medegedeeld, verliest hij het recht op een eventuele, latere vergoeding.
 

Stuur uw reservering of uw vragen per Email naar: rokytnice@jomys.com, tel: 00420 602 204 123
 

Accommodation in Prague

Guide of Prague

LIMOUSINE SERVICE