Appartement U modré hvězdy - Horní Rokytnice nad Jizerou – Krkonoše / Reuzengebergte

Czech
Germany

Sportmogelijkheden in Rokytnice nad Jizerou

Rokytnice nad Jizerou offers many sports possibilities during summer and also during winter.
   
English
Polish
           

HOME

Appartement U modré hvězdy 414

Appartement U modré hvězdy 113

Algemene voorwaarden

Reservering


Rokytnice nad Jizerou


Skiën in Rokynice

Toerisme en cyclotoerisme

Sportmogelijkheden in Rokytnice

 
   
Cyclotoerisme – in Rokytnice nad Jizerou en omgeving is een net van aantrekkelijke fietsroutes van verschillende zwaarte. Daarop kunnen geoefende fietsers rijden, maar ook gezinnen met kleine kinderen. De fietsroutes zijn goed bewegwijzerd. Alle informatiecentra informeren u graag over de ruime verscheidenheid van de routes en verkopen kaarten.Ieder jaar worden er ook fietswedstrijden gehouden.
 
 
 

Paardrijden – de plaatselijke manege biedt toeristische uitstapjes te paard, zowel voor beginners als voor gevorderden. Het is mogelijk om vrij paard te rijden, in een wagen of in een brikje, in de winter ook in een arreslee. Van mei tot oktober worden er wekelijks een of twee paardrijlessen gegeven voor belangstellenden ouder dan 10 jaar. Paardrijden draagt bij aan een goede lichamelijke gezondheid, en is ook rustgevend voor de zenuwen. Heeft u belangstelling voor deze diensten, reserveert u dan vooraf. Wij regelen alles voor u.

 
 

 

Sporthal – ingeval van slecht weer kunt u gebruik maken van de sporthal. In de hal met afmetingen van 18 x 36 meter kunt u nagenoeg alle balspelen beoefenen (voetbal, tennis, basketbal, handbal etc.). Ter beschikking staat een gymzaal van 12 × 18m, die goed is voorzien met oefentoestellen, waaronder een trampoline. U kunt ook gebruik maken van de sauna of een fitnesscentrum. In de lente, zomer en herfst staan voor u bovendien een tennisbaan en een volleybalveld direct bij de Sporthal ter beschikking.

 
 

Telefon: +420 602 204 123
Fax: +420 224 922 452
rokytnice@jomys.com
   
 
Accommodation in
Rokytnice nad Jizerou


 
Kegelen – voor belangstellenden voor kegelen staan twee banen met een vernieuwd oppervlak ter beschikking, waarbij de kegels automatisch worden opgesteld. Voorts is er een restaurant met tapbier en verschillende versnaperingen, garderobe, en een ruimte voor toeschouwers. De kegelbaan is bijzonder geschikt om toernooien of wedstrijden te organiseren.

Bowling
– in Rokytnice is ieder dag het bowlingcentrum geopend met vier banen, een bar met tapbier, zitjes, electrische darts, biljart en pool. Er is een mogelijkheid om wedstrijden en toernooien te organiseren.

Darts en biljart – u kunt gebruik maken van electrische darts en een poolbiljart.
 
                         
 

Our driver can wait for you at
the airport or train station and
take you directly to your hotel
or apartament

transfer@jomys.com.

       
Volleyball - Volleyball-field "Pěvín" is located cca 100 m upon the square and make it possible to hold various sports actions. Changing rooms, two fields and sittings for onlookers are at your disposal.

Tennis - Tennis-courts are during summer months at disposal for public near the Sports hall TJ Spartak. During winter month there is the possibility to use the Sports hall. Matter of course is the possibility of borrowing the tennis rackets and tennis-balls.

Football - behind the Upper Square /Horní náměstí/ is at disposal grass-covered football field TJ Spartak. Field keep at disposal changing rooms, showers and refreshment. At disposal are also two other training fields.

Bathing - there is the possibility of bathing in the River Jizera or in near-by Liberec in Auqapark Babylon.
 
Mercedes E,Mercedes S 430 L

Chrysler Voyager LUX 6+1.
 

Holiday in Europe?

Would you like to visit Prague,
the most beautiful city in the
world?

 

 
Rafting – in de lente en sommige zomermaanden is rafting in wildwater een zeer gewilde sport. De rivier Jizera heeft de beste omstandigheden voor dit wildwatervaren. Ideaal hiervoor is maart en april, als de sneeuw in de bergen smelt. Een aanbevolen route voor beginners is van Paseka na Jizerou naar Semily. Voor gevorderden en ervaren rafters is een paradijselijke route van Harrachov (Mýto) tot waar u komt. Het is mogelijk om alle uitrusting te huren, inclusief een instructeur.
 
 

Snowtubing
– als variatie in de wintersporten kunt u ook eens meedoen aan snowtubing – dat is een tochtje met een rubberboot in een baan. Het is ideaal vermaak voor een grotere groep mensen. Deze sport is ongevaarlijk omdat de boot in de baan geleid wordt.
 
www.accommodation.cz
It is easy like our email
hotel@jomys.com

Stuur uw reservering of uw vragen per Email naar:
rokytnice@jomys.com